Buffetten & Hapjes
Warme buffetten |
|
OOSTERS BUFFET (26.50 per persoon) |
|
|
|
MEDITERRAANS BUFFET (27.50 per persoon) |
|
|
|
ITALIAANS BUFFET (25,- per persoon) |
|
|
|
TRIO VAN STAMPOTTEN (20,- per persoon) |
|
|
|
KIP SATÉ BUFFET (17,- per persoon) |
|
|
|
Kipsaté of hamburger menu (12.50 per persoon) |
|
|
Hapjes |
||
Bittergarnituren
|
||
Warm bittergarnituur: Bitterballen, Kaassouflé (V), Nasischijf (V), Mini-loempia's (V), Kipnugets ect
|
||
80 stuks
|
60 | |
50 stuks
|
40 | |
Koud bittergarnituur: Ossenworst, Leverworst, Kaas en Mosterd | ||
50 stuks | 45 | |
Kaas garnituur: Jonge kaas, Oude kaas, Olijven en Mosterd | ||
50 stuks | 48 | |
Kaastengels gefrituurd oude kaas*: | ||
15 stuks | 16 | |
Diverse hapjes (tot maximaal 00:00) |
||
Nacho chips met guacamole* | 4.75 | |
Luxe nootjes van Gotjé (per bakje)* | 4 | |
Portie gamarineerde olijven* | 4 | |
Diverse groenten op schaal met verse huisdip (±10 personen) | 27.50 | |
Frietzakjes (per stuk)
|
3.75 | |
Quiche, ook vegetarisch (14 stuks) | 20 | |
Gehaktballetjes (per stuk) | 1.25 | |
Chickenwings (per stuk) | 1.50 | |
Gerookte zalm op toast (40 stuks) | 65 | |
Mozzarella / tomaat / pesto (10 stuks)
|
13.50 | |
Inktvisringen met aolidip (40 stuks)
|
35 | |
Kipsatéstok met satesaus (per stuk, vega mogelijk)
|
2.50 | |
Breekbrood olijf met aioli en tapenade (12 personen)
|
35 | |
* hapjes met een * kunnen altijd op de avond zelf (bij) besteld worden, alle andere hapjes graag 7 dagen voorgaande het bezoek | ||
Lunch buffetten |
||
HOLLANDSE LUNCH
|
10 per persoon
|
|
HOLLANDSE LUNCH DE LUXE
|
14 per persoon
|
|
SCHREIERS LUNCH
|
15 per persoon
|